Zeilscholen Friesland

Neem contact op 088 9345593

Zeilscholen Friesland

Deze zeilscholen in Friesland

 

Zeilscholen Friesland

Zeilscholen Friesland staat voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een veilig onderkomen heeft. Een goede basis om op een leuke manier te leren zeilen of surfen.


Wie zijn wij?

Wij zijn 5 gerenommeerde, autonome, zeilscholen in Friesland. Allemaal gelegen in het Friese Merengebied. Onze zeilscholen herbergen een schat aan ervaring. We behoren tot de langst bestaande zeilscholen van Nederland.

Vijf opzichzelfstaande zeilscholen. Alle geheel zelfstandig en gelegen op kilometers afstand van elkaar. Toch zijn er veel eigenschappen en kwaliteiten die wij gezamenlijk delen. Alle zeilscholen hebben een eigenaar die altijd direct betrokken is en gedurende de gehele cursus op de locatie aanwezig is. Veelvuldige uitwisseling van informatie heeft ertoe geleid dat we kinderen altijd de beste kwaliteit kunnen bieden.

We zijn alle vijf aangesloten bij de CWO (Commissie Watersport Opleidingen) en Hiswa. We voldoen daarbij ruim aan alle gestelde kwaliteitseisen. Een zeilcursus bestaat niet alleen uit zeilen of surfen. Wij zorgen buiten het zeilprogramma om, voor een gevarieerd en uitdagend avondprogramma waarin ook het ervaren van plezier naar voren zal komen.

  Filter resultaten

 CWO Disciplines

 Leeftijdscategorie

 Boten

 Verblijf